Your search results

Om os

Om os

Fast Ejendom Danmark A/S er et mindre, men effektivt, engageret og professionelt ejendomsselskab, som investerer i erhvervsejendomme, som vi udlejer til kontor, produktion og lager. Organisationen består af syv velkvalificerede og motiverede medarbejdere, som alle har mange års erfaring inden for ejendomsbranchen.

Fast Ejendom Danmark A/S investerer ejendomme beliggende i udkanten af de større byer i Danmark. Vi arbejder målrettet på igennem udlejning, udvikling, driftsoptimering og ejendomsadministration at værdioptimere vores ejendomsportefølje.

Vi ejer 31 ejendomme med beliggenhed primært i yderkanten af hovedstadsområdet, Odense og Århus.

Såvel udvikling, udlejning og administration foretages af egne funktioner i selskabet, mens områder som ikke er defineret som kerneforretningsområder outsources.

Selskabsstruktur

Fast Ejendom Danmark A/S blev stiftet som Foreningen Fast Ejendom f.m.b.a. den 24. februar 2005 og omstruktureret til et aktieselskab i 2013.

Koncernen består af Fast Ejendom Danmark A/S og de fire helejede datterselskaber Fast Ejendom Danmark 1 ApS, Fast Ejendom Danmark 2 ApS, Ejendomsselskabet Baltorpvej ApS samt Ejendomsselskabet Ringager ApS. Erhvervsejendommene ligger således i henholdsvis Fast Ejendom Danmark 1 ApS og Ejendomsselskabet Ringager ApS, mens boligejendomsprojektet i Ballerup ligger i Fast Ejendom Danmark 2 ApS.

Fast Ejendom Danmark A/S ledes af en bestyrelse på tre medlemmer og en direktion på et medlem. Der er ikke etableret bestyrelse i Datterselskaberne.

Bestyrelse

Niels Roth

Formand
Tillidshverv

Peter Olsson

Næstformand
Tillidshverv

Søren Hofman Laursen

Bestyrelsesmedlem
Tillidshverv

Kristian V. Myrup

Bestyrelsesmedlem
Tillidshverv

Direktion

Torben Schultz

Direktør
+45 4010 2876
ts@fastejendom.dk

Dorte Keller

Sekretær
+45 2384 0874
dke@fastejendom.dk

Frank Jensen

Økonomichef/CFO
+45 5194 0625
fj@fastejendom.dk

Helle Futtrup

Head of Hospitality Services
+45 3131 8202
hf@fastejendom.dk

Jens S. Andersen

Ejendomschef
+45 2911 0096
jsa@fastejendom.dk

Louise Böeck

Ejendomsadministrator
+45 5194 0576
lb@fastejendom.dk

Yvonne Andersen

Ejendomsadministrator
+45 5194 0653
ya@fastejendom.dk

Compare Listings