Ringager 2-4, 2605 Brøndby

Ringager 2-4 ,
Your search results

Overview

  • Updated On:
  • januar 4, 2023
  • 500 m2

Beskrivelse

I Hjørnekontoret kan du leje kontorer i størrelsen 12 – 1.600 m2.

På hjørnet af Ringager og Vallensbækvej i Brøndbyvester finder du en spændende erhvervsejendom, som vi er godt i gang med at udvikle og istandsætte. Hjørnekontoret – Ringager Business Park er en 22.000 m2 markant og synlig ejendom, der samler forretninger på tværs af brancher og størrelser til ét stort dynamisk vækstcenter.

Hjørnekontoret består af tre bygninger, der danner rammen om et forretningsmæssigt fællesskab med selvstændige lejemål, kontorhotel med Hospitality Service Center, konference center, kantine og fitness center. Ejendommen, der ligger på Ringager 2-4, er opført i 1987, og har gennem årene været domicil for en række forskellige virksomheder. Ejendommen gennemgår en omfattende istandsættelse både ind- og udvendigt. Vi er meget langt i processen og udviklingen fortsætter. Som lejer vil du derfor have gode muligheder for at sætte dit eget præg på dit lejemål og være med til at påvirke indretningen. Alle lejemål overtages nyistandsat.

Ejendommen har gode, gratis parkeringsforhold med ladere til elbiler og er nem at tilgå med sin beliggenhed i Storkøbenhavn, tæt på både Holbæk motorvejen og Køge Bugt motorvejen, samt tæt på den kommende letbane (2025).

Læs mere på: www.hjornekontoret.dk

Adresse: Ringager 2-4
Landsdel:
Postnummer: 2605
Land: Denmark
Åben i Google Maps
Property Id : 20948
Property Size: 500 m2

Andre ejendomme

13
Leje

Ringager 4A, 2605 Brøndby

HJØRNEKONTORETS KONTORHOTEL Hjørnekontorets kontorhotel tilbyder erhvervslejemål i alle st ...
HJØRNEKONTORETS KONTORHOTEL Hjørnekontorets kontorhotel tilbyder erhvervslejemål i alle størrelser, hvad enten du h ...
15 m2
Helle

Compare Listings