Hejrevej 37 – 2400 København NV

Hejrevej 37,

Overview

  • Updated On:
  • 13. november 2023
  • 965 m2

Beskrivelse

Lyst kontor med showroom/lager på 840 m², samt et kælderlokale på 125 m².

Lejemålet er centralt beliggende i attraktivt blandet erhvervs- og boligområder, der er under rivende udvikling i Københavns Nordvest kvarter. Der er kun 550 meter til Nørrebro S-tog station og metro. Ligeledes er der nem adkomst i bil via den nærliggende Bispebuen, der fører ind og ud af byen.

Lejemålet indeholder talrige og innovative arbejdszoner, lager og showroom. Derudover er der to gårde med parkeringsmuligheder, og to terrasser til fælles brug.

I midten af ejendommen er der showroom med højt til loftet, som giver en følelse af rummelighed og stemningsleje. Det kan benyttes til salgsarrangementer, workshops, kundemøder, atelier, lager osv. Der er vinduer i loftet og vinduer ud til gården, men der er også mulighed for at opsætte andre former for lyskilder.

Lejemålets rum er fleksible i den grad at det tillader virksomheder at tilpasse ændringer i arbejdsbehov, uden at skulle gennemgå store ombygninger. Der er fem aflukkede og et åbent kontorlokale i lejemålet med udsigt ud til gården og gaden. Toiletterne er i den ene ende af lokalet, og showroomet kan tilgås fra kontoret. Lejemålet har to indgange, en fra gaden og den anden fra gården.

Lejemålet ligger inde med mere end bare kontorer. Den indeholder lagerrum bagerst i ejendommen, som er let at tilgå via ejendommens showrooms eller porte, som går ud til gården.

Lagerrummet har højt til loftet og god afstand til væggene, så der er masser af plads til varer, som skal ud eller ind af lejemålet.

Gyldigt energimærke med karakteren D foreligger.

Se hos mægler
Address: Hejrevej 37
State/County:
Zip: 2200
Country: Denmark
Open In Google Maps
Property Id : 20918
Property Size: 965 m2
Stuen
size: 140 m2
rooms: 5
baths: 1
Stuen
fre 08 dec
lør 09 dec
søn 10 dec
man 11 dec
tirs 12 dec
ons 13 dec
tors 14 dec
fre 15 dec
lør 16 dec
søn 17 dec
In Person
Video Chat
Your information

Lejemål's Anmeldelser

You need to login in order to post a review

Compare Listings